Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sankt Jakobs aften v. Inge Meibom

JUL
25

Sankt Jakobs aften v. Inge Meibom


Dato Tirsdag d. 25. juli 2023, Kl. 18:00 til kl. 19:00
Sted Ballerup Kirke, Sankt Jacobsvej 1B, 2750 Ballerup
Medvirkende
Inge Meibom
Sankt Jakobs aften v. Inge Meibom

Fejring af Sankt Jakobsdagen 25. juli 2023

Pilgrimsvandring – musikgudstjeneste - middag i Ballerup sognegård

Ballerup kirke blev i den katolske middelalder indviet til apostlen Sankt Jakob og som en dejlig sommertradition fejrer Ballerup sogn Sankt Jakobsdagen 25. juli. Selvom vi for længst er blevet protestanter, er den gamle skik omkring pilgrimsvandring blevet moderne og aktuel: at drage på pilgrimsrejse er som at komme ned i tempo og mærke hvordan vi mennesker hænger sammen med naturen, med fællesskabet og med alt det, der er større end os selv. Vi går med ”vejen i hjertet” og vandrer side om side. Alle er velkomne denne dag, hvor andre sogne i Ballerup-Furesø provsti også inviteres til at deltage.  

Program

15. 30 Pilgrimsvandring, vi mødes i Hareskov kirke. Vi sendes afsted på vandringen mod Ballerup og kommer man vandrende fra Skovlunde, Pederstrup, Værløse, Farum eller Måløv, mødes vi efter endt vandring i Pilgrimshuset Albergue Ballerups have, Præstevænget 10. ”Apostlenes heste” får en pause og vi drikker et glas kølig Cava/vand og spiser chips. Pilgrimshuset ligger 4 min. fra Ballerup kirke.

Ballerup kirkes klokker kalder os til andagten kl. 18. Sognepræst Inge Meibom er liturg og vi synger bla ”Må din vej gå dig i møde”.

Kl. 18. 45: spansk aftensmad i Ballerup sognegård, Præstevænget 2C ca.

Aftenen slutter ca. kl. 20.  

Pris for mad og drikke på hele dagen alt inkl.: 100 kr. Tilmeldingsfrist er fredag 21. juli hos kordegnen: 44609051 ml. 10 – 13 eller mail: ballerup.sogn@km.dk

Vær opmærksom på, at du skal kunne gå ca. 6 km. Vi holder pauser og vandrer i roligt tempo. Du er også velkommen til blot at deltage i Pilgrimshusets have, til musikandagten og fællesspisningen. Prisen er stadig 100 kr.

Tilmelding til kordegnen i Ballerup sogn, torsdag 21. juli på 44609051 ml. 10 – 13. Se også hjemmesiden: Ballerup-sogn.dk