Dato Torsdag d. 27. oktober 2022, Kl. 13:30 til kl. 16:00
Sted Ballerup Sognegård, Præstevænget 2A, 2750 Ballerup

Let frokost kr. 50,-

Denne torsdag er der mulighed for at synge en perlerække af skønne højskolesange i Den Nye Sognegård. Sognepræst Laila Bomose synger for denne sidste torsdag i oktober, som ikke bare er kalenderens sidste torsdag, men også Laila Bomoses sidste torsdag i Ballerup Sogn.  Pr. 1. november skal hun nemlig være hospitals- og sognepræst på Amager.

Laila Bomose takker af

Sognepræst Laila Bomose har søgt nyt embede og begynder pr. 1. november som sogne-og hospitalspræst i Tårnby og på Psykiatrisk Center Amager. Laila Bomose har været præst i 12 år i Ballerup Sogn. Det var hendes første embede som nyuddannet teolog. Laila fortæller: Jeg har været utrolig glad for at være i sognet. Når jeg tænker på, hvad jeg har været med til i gennem tiden kan jeg se, at jeg har været privilegeret. Der har altid været en god stemning og opbakning omkring ens virke. Det er en gave at få, både når man er helt ny og skal i gang. Men sørme også når man har været i gang i 12 år.  Der har altid været en lyst til at tale om de vigtige ting i livet, uanset om det i forbindelse med gudstjenester, arrangementer i sognegården eller til alle de mange sjælesorgssamtaler, jeg har haft. Og der har været en stor lyst til at mødes om sangen, som det vist ikke er lykkedes mig at skjule min begejstring for – heldigvis. Så jeg vil gerne sige et varmt tak til jer alle. Det har været en fornøjelse og pas godt på hinanden og sognet.

Laila Bomose fortæller, at det at synge sammen har været en rød tråd gennem hendes 12 år i sognet, for sang er på alle måder så livsfyldt, siger hun: ”Der er fællesskab, når vi sidder sammen og synger. Jeg elsker vores store sangskat. Vi kan lade os berige af den, inspirere os af den og støtte os til den, ikke mindst i en tid, som er præget af Krig i Europa og en deraf følgende mere usikker tid med stigende energi og fødevarepriser.  Og så skulle videnskabelige undersøgelser også vise, at sangen ikke bare er mentalt men også fysisk godt. Så jeg ved faktisk ikke rigtigt, hvad grunden til ikke at synge skulle være, siger Laila Bomose  og tilføjer, at en sangstemme absolut ikke er påkrævet at deltage. Bare der er en lyst og glæde til de kendte sange i højskolesangbogen.

Arrangementet er et led i torsdagscafeens arrangementer, så vanen tro er der en kort gudstjeneste i Ballerup Kirke kl. 12 med temaet ”Erindring”.  Bagefter er der frokost i Den Nye Sognegård, inden sangen begynder kl. 13. 30. Der er ikke tilmelding, men frokost inkl.drikkevarer koster 50 kr. Deltager man kun i sangen, er det gratis.

Kirketaxa kan bestilles på kirkekontoret alle hverdage 10 – 13 på telefon 44 60 90 51