Menighedsplejen

Beløb til støtte for menighedsplejens arbejde med at hjælpe bl.a. enlige forsørgere med gavekort til juleindkøb, kan indsættes på sognets konto: reg.nr.  9570  konto nr. 13343446
Der kan også benytte MobilePay:

67 01 01


Alle beløb modtages i taknemmelighed, og vil under tilsyn af sognepræsterne, gå ubeskåret til enlige forsørgere i Ballerup Sogn.

 


Menighedsplejens stand på loppemarkedet aug. 2013

I Ballerup sogn sker der meget igennem en uge. Mennesker mødes til gudstjenester og andre kirkelige handlinger. Der er litteraturkreds og korsang, torsdagscafe og konfirmander m.m.

Der bliver drukket mange liter kaffe i løbet af en uge og talt om både stort og småt. Alting meget synligt, men så er der også det usynlige arbejde. Det, som vi ved eksisterer, men ikke fylder i det daglige billede. Ja, ofte blot nævnt fra prædikestolen, at nu bliver der samlet ind til sognearbejdet.

Ja, det fylder måske ikke lige så meget i det daglige, men der er mennesker, for hvem det betyder rigtig meget. Menighedsplejen i Ballerup sogn arbejder primært for at samle midler ind til julehjælp.

Der findes mennesker i Danmark, der har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Økonomien er et stort puslespil med flere fravalg end tilvalg, og det bliver ikke mindre kompliceret, når julen nærmer sig. Derfor samler vi i kirken ind ca. hver anden søndag året igennem til julehjælp. Den bliver først og fremmest givet til enlige forsørgere, men også pensionister, der ikke har andet end folkepensionen, har fået hjælp. Enkelte år har menighedsplejen også været i stand til at hjælpe en konfirmand.

For at hjælpe andre har menighedsplejen brug for hjælp. Man kan lægge penge i kirkebøssen, når der samles ind til søndagsgudstjenesten eller man kan indsætte et beløb på reg. 9570 konto nr. 13343446. eller MobilePay 67 01 01.

På forhånd tak for ethvert bidrag, der vil blive skænket til menighedsplejens arbejde.